Comentarios de noticias

Boletín de noticias

Mantengase informado de nuestras ultimas noticias!

Tiempo actual

Bucarest

day-clear
  • Despejado
  • Temperatura: 19 °C
  • Viento: Variable de Sudeste a Suroeste, 7.4 km/h
  • Presión: 998 hPa
  • Humedad rel: 64%
  • Visibilidad: 10 kilometros
Actualizado:
Mié, 08/02/2012 - 17:30

CABINET DE AVOCATURA

<< Volver al foro :: Regístrate y participa

CABINET DE AVOCATURA

WORDL WIDE LEGAL SHOP ESTE UN CABINET DE AVOCATURA CU SEDIUL IN MADRID.
OFERA CONSULTANTA JURIDICA IN LIMBA ROMANA IN TOATE MATERIILE DE DPRET.
CABINET NOSTRU ESTE FORMAT DIN TREI AVOCATI SPECIALIZATI IN DREPT PENAL,CIVIL,LABORAL SI EXTRANJERIE.
VA STAM LA DIPOZITIE CU UN ORAR AMPLU SI ONORARII SPECIALE(DISCOUNT)
CU ONESTITATE,EFICIENTA,PROFESIONALISM SI SUCCES REZOLVAM TOATE CAZURILE CLIENTILOR NOSTRI AFLATI ORIUNDE PE TERITORIUL SPANIEI.
TELF:914 344 973; 667 062 824.
WEB: www.asesoriarumana.com

un recurs de casatie denegat

buna ziua.Sant cetatean roman , domiciliat in Zaragoza din anul 2000. Sant victima unei ´´ESTAFA´´,in Spania , facuta de fosti mei asociati de la empresa MONTEARAGON-VALAHIA.SL., o inselaciune de proportii, cu devieri masive de fonduri din empresa ,323 000 euro ,in conturile lor personale , lucru depistat de grupul blanqueo de capital de la pol economica din zaragoza,si confirmat de un AUDITOR CENZOR FISCAL ,de la FISCALIA zaragozei, ...desi eram 2 admin mancomudados,..eu nu am putut participa la balancele de sfarsit de an , ocultate mie de cei 2 asociati si culminand cu indepartarea mea totala din empresa , prin dsustragerea cheilor de la birouri si refuzul de a-mi fasce o copie iar mai tarziu , la chemarea tel la politie din partea mea , avand surpriza sa mi se confirme ca spanioli sant solidari in tot ce intreprind ilegal impotriva strainilor.Cei doi politisti abuzand impreuna cu asociatii mei si dandu-ma afara din firma din care detin 50%eu si cei 2 (matrimonio)cealalta parte .Au folosit in procese un singur martor si acela un familiar de 1 grad respectiv sora asociatului, si cumnata sotiei sale.Mi-au cumparat apoi succesiv toti avocati ce m-au representat , si apoi ...va las pe dv sa vedeti pe cine inca ...Cu 2 ap ale lor embargate anul trecut si 0 cantitate de 163 000 euro datorie catre mine plus alti 55 000 ocultati ,...nu am vazut nici un leu datorita relei vointe din aparatul de justitie spaniol .In actualitate ,sant pregatit si in corespondenta cu tribunalul de la strassbourg , dar cred ca se poate rezolva inca aici ,..AVOCATII MEI POT FUI INVINUITI PT MALA PRAXIS PT CA DESII PROBELE EXISTAAU au omis deliberat sa le aporteze pe masa si in atentia magistratilor ba mai mult cred si pe buna dreptate ca ar fi putut exista un consens intre avocati si magistrati care au putut genera aceea sentinta ce ii absolva pe acuzati ..PT multi de aici este de necrezut, grupul blanqueo de capital continua sa ma sprijine in oorice fel de declaratii sau proceduri viitoare . nici dansi nu inteleg cun de au fost scosi de sub acuzatie . Estwe un caz serios are 5 ani de la inceperea procedurilor si pt cine ar fi interesat sa ma reprezinte i-as aporta toata documentatia. un salut DORIAN POMPILIU ANDRONACHE.tel 664633911

<< Volver al foro :: Regístrate y participa

Close